Mede maken

On april 5, 2018, Posted by , In Geen categorie, With Reacties uitgeschakeld voor Mede maken

Op de bijenvereniging Dordrecht e.o. heeft Alexander Vogelaar vorig jaar een lezing gegeven over het maken van Mede. Alexander begrijpt dat het maken van mede veel meer kennis en informatie vraagt dan hij op 1 avond kon geven.

Alexander wil daarom een cursus ‘Mede maken’ geven in Dordrecht als hier voldoende belangstelling voor is.

In het de bijlage zit een Excel bestand met daarin de informatie van deze cursus. Welke onderwerpen behandeld worden, welke materialen de cursist zelf moet aanschaffen en welke bij de cursus inbegrepen zijn. Tevens een overzicht van de verschillende lessen. Deze volgen het productie proces van de mede en zal daarom over een langere tijd uitgespreid worden. Zie de verschillende tab bladen in het Excel bestand.

De kosten voor deze cursus zullen liggen rond de € 160,00. Dit is ook afhankelijk van het aantal deelnemers.

Mocht je interesse hebben meldt je dan aan bij de secretaris van de bijenvereniging Dordrecht e.o.

Leo van der Heijden

nbv.dordrecht@gmail.com