Jaarvergadering 2016

On maart 23, 2016, Posted by , In Geen categorie, With Reacties uitgeschakeld voor Jaarvergadering 2016

Beste imkers,

Op maandag 4 april 2016 (over 14 dagen) houden we de jaarvergadering. De agenda vind je als bijlage bij dit bericht evenals de financiële stukken en het verslag van vorig jaar.
Aan het begin van de avond wordt de nieuwe website gepresenteerd. Juist voor leden staan op de website een aantal zeer handige zaken, waarvan je op de praatavond in kennis wordt gesteld.

Een ander item voor de jaarvergadering is de statutenwijziging en daaraan gekoppeld de wijziging van de naam van de vereniging. Omdat we je ruim van tevoren in de gelegenheid willen stellen, kennis te nemen van de nieuwe statuten, sturen we je die nu al toe.

Hopelijk tot 4 april!

klik hier voor de agenda