Informatiebulletin “Vanuit het bestuur” van de NBV⁩

On maart 28, 2019, Posted by , In Geen categorie, With Reacties uitgeschakeld voor Informatiebulletin “Vanuit het bestuur” van de NBV⁩

Beste lezer

Het bestuur wil jullie, haar afdelingen, graag informeren over de thema’s c.q. ondewerpen die op de bestuurstafel worden besproken. Zo blijven jullie meer betrokken bij de NBV en werken we aan openheid en transparantie.

Na elke bestuursvergadering wordt er een informatiebulletin gemaakt onder de naam “Vanuit het bestuur”. Na elke bestuursvergadering ontvangen zowel jullie als afdelingssecretaris als jullie (plaatsvervangende) Ledenraadsleden dit bulletin.

Eind februari vond de eerste bestuursvergadering van dit jaar plaats. In de bijlage vind je het bulletin naar aanleiding van deze vergadering.

Ter informatie en veel leesplezier!

Vriendelijke groet,

Laura Tinholt-Huibers