Actie “Buckfast in de kast”

On april 24, 2016, Posted by , In Geen categorie, With Reacties uitgeschakeld voor Actie “Buckfast in de kast”

Betreft; Actie “Buckfast in de kast” voor nieuwe leden 2016.

Geachte meneer / mevrouw,

Als Buckfast Belangen Vereniging willen we graag ook anderen laten genieten van deze prachtige
BuckfastBij. Om u te laten kennismaken hebben we de volgende actie bedacht.
Heeft u al enkele jaren bijen of bent u bezig met een basiscursus dan is dit voor u een mooie kans.
Als u nu lid wordt van de Buckfast Belangen Verenigd bieden wij u in combinatie daarmee een startvolkje
aan voor € 42,50 of voor € 99,50 inclusief kast. Dit aanbod geldt voorlopig tot 1 mei 2016.
Waar we u wel voor willen waarschuwen is het effect dat u waarschijnlijk daarna geen andere bij meer wilt.
We helpen u graag u andere bijenvolken om te zetten naar Buckfast! Zie ook de folder over de Buckfastbij.

Hoe werkt deze actie?
U wordt lid van de BBV door het invullen van het inschrijfformulier en het machtigingsformulier z.o.z. Dan krijgt u toegang tot het besloten gedeelte van de website www.bbvbuckfast.nl en daarnaast bieden we kennis, vaardigheden en teelt / materiaal aan via de regio waarin u woont. Bij het lid worden geeft u aan dat u gebruik wilt maken van deze actie. U kunt kiezen uit 2 mogelijkheden:

• Optie A; 4 ramen broed, 2 ramen voer en een F1 koningin.
  • Optie B; optie A plus 6 raams spaarkast.
    Kosten € 42,50 *
    Kosten € 99,50 *

Kiest u voor optie A: dan verwachten we dat u zelf een 6 of 10 raams spaarkast met ramen en kunstraat komt brengen naar het BBV-lid die het voor u gaat verzorgen. Hij belt u ook op wanneer u de kast weer kunt ophalen.

Kiest u voor optie B: dan bellen we u op om een afspraak te maken wanneer u het kastje kunt ophalen. Om gebruik te maken van deze actie stuurt u een ingevuld aanmeldings- en incasso-machtigingsformulier naar :

Penningmeester BBV, t.a.v. Rob W. le Mair, Achterstraat 22, 6721 VM Bennekom.

De prijs voor optie A of B wordt dan automatisch van uw rekening afgeschreven.
Wij wensen u veel plezier binnen onze vereniging.
Bestuur B.B.V.
* Het kan gebeuren dat de vraag groter is dan het aanbod. Wij kunnen dan pas een jaar later
leveren. U moet zich voor de huidige actie opgeven voor 1 mei 2016.
U kunt het volk eind juni verwachten.Wilt U a.u.b. deze machtiging invullen, met inkt ondertekenen en insturen naar de penningmeester (zie onderaan),
of afgeven aan een bestuurslid.
Aanmelding en doorlopende incasso machtiging SEPA
Incassant ID is NL02ZZZ400259260000

PC & Plaats
Kenmerk machtiging
: Buckfast Belangen Verenigd
: 1221 AS Hilversum
: Buckfast Belangen Verenigd
Adres : Hoge Larenseweg 74
Land : Nederland
Reden betaling : Jaarlijkse contributie
De ondergetekende geeft toestemming aan Buckfast Belangen Verenigd om éénmalig een bedrag volgens optie A of B
en voor het lidmaatschap een doorlopende incasso-opdracht te sturen naar uw bank om het contributiebedrag van
uw rekening af te schrijven. De contributie is dit jaar vastgesteld op 20 euro voor nieuwe leden rekenen we eenmalig
3 euro administratiekosten.
Als u het niet eens bent met de afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na
afschrijving contact op met uw bank. Ook via internetbankieren kunt U geïncasseerde bedragen terug boeken en/of
de incasso-machtiging intrekken. Vraag eventueel Uw bank naar de voorwaarden.

Voorl. & Achternaam : Dhr./Mw.* ________________________________________________________________

Adres : ________________________________________ PC & plaats & land : ___________________________

Lidmaatschapsnummer (in te vullen door de ledenadministratie)

IBAN : ________________________________________ BIC**

: ___________________________

Tel. nummer (voor overleg) : ________________________ Email(voor bulletin) : ___________________________

Plaats en Datum : _________________________________ Handtekening

Penningmeester B.B.V.
t.a.v. Rob W. le Mair
Achterstraat 22

6721 VM Bennekom

Optie A of B (omcirkel uw keuze)

* doorstrepen wat niet van toepassing is.
**Geen verplicht veld bij Nederlandse IBAN